Gouwzicht

15 appartementen

//Gouwzicht
Gouwzicht2018-04-04T15:10:34+00:00

Project Description

Bij het ontwerp van Gouwzicht liet de architect zich inspireren door de omgeving. Het appartementencomplex wordt gekenmerkt door een mooie en tijdloze uitstraling, passend in haar omgeving. Het gebruik van duurzame materialen en een zorgvuldige detaillering garanderen een gevoel van comfort, luxe en uitzonderlijke waardevastheid.

Standaard

De appartementen zijn standaard voorzien van vele voorzieningen. Zo beschikken ze over een ruime woonkamer met open keuken, 2 of 3 slaapkamers, toilet en een volledig comfortabel ingerichte badkamer. Hier vind je een ruime douche, dubbele wastafel en een tweede toilet. De moderne keuken is voorzien van een kooktoestel, magnetron, vaatwasser en koel- en diepvriescombinatie.

Variatie

Naast deze standaardvoorzieningen varieert de indeling van de 15 appartementen. De ruime appartementen beschikken over circa 100 m2, 107 m2 of 120 m2 woonoppervlakte. Tevens zijn er 3 ruime hoekappartementen, die beschikken over een derde slaapkamer en een uitgebouwde erker in de woonkamer, die extra daglicht in het appartement brengt. Daarnaast zijn enkele appartementen toegankelijk vanuit de centrale hal; de andere appartementen zijn bereikbaar via de overdekte galerij.

Heerlijk buiten

De schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot het ruime balkon of terras. Een deel van de buitenruimte is inpandig, waardoor je ook heerlijk beschut kunt zitten. De balkons en terrassen liggen op het zuidwesten, waarbij je urenlang kunt genieten van de heerlijke middag- en avondzon. De appartementen op de begane grond beschikken over verhoogde terrassen, waardoor er meer privacy wordt geboden.

Met de voorbereide opties die wij je bieden, is het mogelijk om van je nieuwe appartement direct een thuis te maken. Samen met onze woonadviseur ga je aan de slag met de integratie van jouw unieke wensen in het ontwerp van de architect. Denk aan een ligbad in de badkamer. Laat ons weten wat jouw woonwensen zijn en we gaan samen aan de slag!

Plattegrond tussenappartement 100m2

Plattegrond tussenappartement 100m2

Plattegrond hoekappartement 120m2

Plattegrond hoekappartement 120m2