Gouwzicht

Locatie

/Locatie
Locatie2018-04-18T16:15:01+00:00

Omringd door water, bossen en akkergrond; Zeewolde – het jongste dorp van Nederland – is een geliefde plek om te wonen, ontspannen en genieten. In hartje centrum worden 15 prachtige en ruime appartementen gebouwd. Het complex Gouwzicht is een heerlijke plek waar je al snel je eigen thuis creëert.

Je ideale vertrekpunt

Zeewolde heeft een prachtige ligging, centraal in Nederland. Dichtbij de Randstad, maar toch midden tussen de uitgestrekte en bijzondere natuur. Het dorp biedt een bijzondere mix van natuur, water, voorzieningen en bereikbaarheid.

De bushaltes voor de bus richting de Hanzestad Harderwijk en het bruisende Almere bevinden zich op loopafstand van jouw appartement. Vanuit het centrum van Zeewolde ben je met de auto in een kwartier op de A28 richting Utrecht of Groningen.

Voor rust en ontspanning kun je vertoeven op een van de vele strandjes of wandel je het Harderbos in. En alle voorzieningen in het centrum liggen op loopafstand. Prettig wonen, ontspannen en genieten dus.

Puur Zeewolde, puur plezier

Het gezellige Zeewolde biedt haar inwoners vele voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen, een bezoek aan de kapper en sport- en culturele activiteiten hoef je je woonplaats niet uit. En aangezien je hartje centrum woont, liggen de vele restaurants, cafés en terrassen op loopafstand.